Ne oldu size böyle?

Geçtiğimiz haftaki ümraniye maçında oynanan futbolla ne kadar da umutlanmıştık. Denizli hocanın gelmesi futbolculara pozitif etki yaptığını gördük. Nitekim Bolu karşısında aynı şeyleri söylemek yanlış olur. Dünkü maçta futbolcular tatil havasındaydı. Sanki takımdaki oyuncuların ayaklarına pranga vurulmuş gibiydi. Bir takım altı gün içinde bu kadar değişmesine anlam vermek mümkün değil…


**


Denizli hoca takımını hala tanıyamamış. Kadroda Erkan yok, kanat oynayacak tek oyuncu var, Murat Uçar. Ama o da 18’de değil tribünde. Dünkü maçta Eskişehirspor resmen kanatsız mücadele etti. Meye’yi kanat oyuncusu yapmaya çalışan Denizli hoca yanlış yapıyor. Bir de Bolu karşısında Es-Es’li oyuncular her pozisyonda kendini yere atması hiç de hoş gözükmedi. Ayakta kalmayı başarsalar belki daha iyi olurdu.


**


90 dakikalık mücadelede Eskişehirspor’a baktığımızda iki gol yemesine rağmen, özellikle son dakikalarda net kurtarışlar yapan Boffin ve bir de sonucu değiştirmek için çabalayan Ofoedu vardı.


**


Eskişehirspor maalesef Bolu karşısında da şampiyonluğa oynayan takım görüntüsü vermedi. Rakip neredeyse lige havlu atmış, yenilmemek için sahaya çıkıyor. Ama Eskişehirspor’un yenecek gücü bile yok…


**


Beyler bu işin şakası yok…


Eskişehirspor’da her hafta bir sorun çıkar oldu. Bolu maçı öncesi yaşanan Mustafa Denizli-Erkan Zengin sıkıntısını çözmezsek bu iş olmaz. Şehir kenetlenmiş, taraftar her zamanki gibi içerde dışarda takımını destekliyor ama teknik kadro futbolcu arasındaki sıkıntı büyük kaos yaratıyor. Bu da ister istemez takıma yansıyor. Eskişehirspor’un şampiyon olması için birilerinin gerekirse egoyu bırakıp takım için geri vitese takmalı. Yoksa her geçen hafta yaşanan kayıplar bu takıma zarar veriyor. Bakın dünkü maçta Erkan Zengin’i mumla aradık. Kanattan bir tane atağımız yok. Bereket rakip çok istekli ve arzulu değildi… Dün yine taraftara üzüldüm. Sabah erken saatlerden itibaren yollara düşen Bolu’daki turnike sıkıntısı nedeniyle maça gecikmeli giren ve bir ton eziyet çeken Es-Es taraftarı tribünde desteğini verip maç sonu yine futbolcuları tribüne çağırarak büyüklüğünü gösterdi. Helal olsun onlara… Sahadaki beyler, artık siz de görevinizi yapın yeter.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi