Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Ne zaman yapılacak?



Okurumuz, Espark ile Anadolu Üniversitesi Yunus Emre kampüsü arasında kalan cadde boyunda yeşillendirme çalışmalarının ne zaman yapılacağını sordu.


Cadde boyunca, yol ile yaya kaldırımı arasında bulunan yeşil alan bölgelerinin zaman içerisinde yeşillikten yoksun kaldığını ve toprak alana dönüştüğünü söyleyen okurumuz, bu alanların bir an önce ilişkilendirilmesi gerektiğini ifade etti.


Bir ara sözünü ettiği bu bölgede belediye ekiplerinin çalışarak zemin toprağını düzenlediğini belirten okurumuz, ancak uzunca bir süredir bu alan üzerinde Yeşillendirme çalışması yapılmadığını ifade etti.


Cadde boyunca söz konusu alanın Yeşillendirmediği için çok kötü bir görüntü sergilediğini belirten okurumuz, sözünü ettiği yerin toprak halinin Cep telefonu ile çektiği görüntüsünü de gönderdi.


Okurumuzun konu ile ilgili düşüncelerini aynı zamanda cep telefonu ile çektiği fotoğraf ile birlikte yayınlıyor konuyu belediye yetkililerinin bilgisine sunuyoruz.


Umarız okulumuzun dikkat çektiği alan ilgili belediye tarafından bir an önce yeşillendirilir. Hemen her gün binlerce insanın gelip geçtiği bu alan Çorak toprak görüntüsünden kurtarılarak, yeşil bir hale bürünür.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi