Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Okulumuzda Covid tedbirleri kapsamında tüm tedbirler alınmıştır.

 


 


Geçtiğimiz günlerde Meryem özşafak isimli bir öğrenci velisinin gazetemize yaptığı şikâyeti bu sütunlarda dile getirmiştik


öğrenci velisi olduğunu söyleyen Meryem öz Şafak’ın iddiaları ile ilgili olarak Safa Halaç özel Eğitim Okul Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı.


 Yapılan açıklama şöyle;


1-öğrencilerimizin velisi olduğunu söyleyen Meryem özşafak adlı bir öğrenci velimiz resmi kayıtlarda bulunamamıştır,


2- 27 Eylül 2020 tarihinde yüz yüze eğitim 1. sınıflarımızda başlamıştır. öğrencilerimiz taşımalı eğitim ile okula geldikleri için yapılan servis ihalesinde 1. sınıflarımızın haftanın iki günü Perşembe ve Cuma günleri okula gelecekleri  tarafımıza bildirilmiştir. Okulda 1. sınıf şubesi gelen öğrenciler 2 öğretmen tarafından bölüştürülmesi kararlaştırılmıştır. Fakat gelen öğrenci sayımız 5 öğrenciyi geçmemesi nedeniyle bölünmesine gerek kalmamıştır.


3- Bakanlığımızın özel eğitim okullarının 12.10.2020 tarihinde açılması itibari ile okulumuz olarak servis ihalesi dikkate alınarak ortaokullar 6-7-8 sınıf1ları Pazartesi Salı çarşamba dezenfektan çalışması,  Perşembe Cuma 1-2-3-5 sınıflarının okula gelmemesi planlanmıştır. Sınıfların 5 öğrenci geçmesi durumunda kendi aralarında sınıf ikiye bölüp eğitim verilmesi öğretmenlere söylenmiştir. 12-16 Ekim 2020 tarihleri arasında taşıma ihalesi yapılmadığında öğrencilerimiz kendi imkanlarıyla okula gelmiştir. Gelen öğrenci sayıları kayıt altına alınmıştır.


4-Covit 19 tedbirleri kapsamında okulumuzda ilgili gerekli tedbirler alınarak temiz okul belgesi ilkokul ve ortaokul kısımlarımız için alınmıştır.


5- Okulumuz açıldı tarihti bari ile okulumuza herhangi bir veli alınmamış ve okul idaresine kalabalık sınıflarımız risk oluşturuyor diyen iletişime geçen bir velimiz yoktur.


6-Okulumuz 19.10.2020 tarihi itibari ile taşımalı eğitime başlamıştır.


Sonuç olarak Okul idaresi diyor ki;


Şikayeti dile getiren böyle bir veli yok. Okul idaresine böyle bir şikayet yok. Okulda bu tür bir şikayeti gerektirecek herhangi bir sıkıntı yok. Bu tür bir şikayetin aslı astarı yok…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi