Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Sağlık müdürlüğüne teşekkür.

 Okurumuz bundan bir süre önce yaptırdığı testin pozitif çıktığını söyleyerek süreç içersinde kendisiyle sürekli iletişim kuran sağlık müdürlüğüne ve personeline teşekkür etti.


Halsizlik ve baş ağrısı ile birlikte kısmi koku kaybının da meydana gelmesi sonucu hemen gidip test yaptırdığını ve yaptırdığı testin sonucunun da pozitif çıktığını söyleyen okurumuz” testim pozitif çıkınca yeni bir süreç başladı. Sağlık müdürlüğü ne bağlı ekipler benimle iletişime geçti. Evime getirip kullanacağım ilaçları ile yapmam gerekenlerin yazılı talimatını bıraktılar. Bunun ardından sürekli aile hekimi tarafından aranıp durumun ne aşamada olduğu soruldu. Bununla da kalınmadı sağlık müdürlüğünden çeşitti personel beni arayarak gerek durumum hakkında gerekse aile hekimi ile iletişim kurup kurmadığım konusunda bilgiler aldılar.Bu arada aile fertlerimle de ilgili gerekli testler ve işlemler yapıldı. Ben bu yüzden sağlık müdürlüğü ekiplerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.”Dedi.


Pozitif çıkan hastalarla ilgili iyi bir organizasyon yapıldığını ve bu organizasyonun da titizlikle takip edildiğini bizzat gördüğünü ifade eden okurumuzun sağlık müdürlüğü personeline ilişkin teşekkürlerini aynen yayınlıyor konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi