Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Salgın günlerinde edinilen alışkanlıklar devam ediyor.


Okurumuz, salgın günlerinde, mekanlar kapalı iken, insanların parklara ve yeşil alanları kendilerini attığını söyledi.


Bir süre sonra aldıkları yiyecek ve içeceklerle birlikte parklarda oturmaya başlayan insanların daha sonra bunu bir adım daha ileriye taşıyarak portatif sandalyelerle parklarda oturmaya devam ettiğini ifade etti.


Bu alışkanlıkların, mekanların açılmasından sonra da devam ettiğini söyleyen okurumuz” mekanlar kapalı olunca, insanlar mecburen portatif sandalyeler alıp parklarda oturmaya, aldıkları yiyecek ve içecekleri yemeye başladı. Salgın da kademeli normalleşme süreci çerçevesinde mekanlar açılsınsa bile bu alışkanlıklar gördüğüm kadarıyla devam ediyor. Her yer açık olmasına, her yerde oturup bir şeyler yiyip iç ilebilmesine rağmen insanların büyük bir kısmı salgın süresince yaptıkları gibi Park ve yeşil alanlar üzerinde oturmaya devam ediyorlar. Bu durum insanlar açısından belki olumlu gibi gözükebilir ancak mekanlar açısından elbette büyük bir olumsuzluğu ortaya koyuyor.” dedi.


Bu durumda belediyelere büyük iş düştüğünü, şehir merkezinde ve mahalle aralarında,İnsanların oturabilecek daha çok yeşil alanlar yapması gerektiğini ifade eden okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen yayınlıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi