ŞAMPİYONLUK GELİYOR...

Eskişehirspor Mersin engelini 4 golle aşarken şampiyonluk müjdeside verdi.
Zorlu Malatya ve Sivas maçlarının ardından dün lig sonuncusu Mersin ile karşılaşan Eskişehirspor'da alınacak galibiyetin önemi oldukça büyüktü.
Rakip için Eskişehirspor maçı son şans olurken ev sahibi Mersin Eskişehirspor karşısında tutunamadı.

İlk dakikalardan itibaren oyuna ağırlığını koyan Şimşekler 90 dakikalık bölümde rakibini hem futbol hemde skor olarak ezici üstünlük sağladı.
Eskişehirspor'un usta ayakları Mersin'de klasını gösterirken Kırmızı Şimşekler bir deplasmanı daha 3 puanla geçmeyi bildi.

Eskişehirspor'da bütün oyuncular mücadele anlamında görevini yaptı. Ancak dün de sahneye çıkan Eskişehir'in çocuğu Hasan Hüseyin Acar'dı. Maça istekli başlayan Hasan attığı iki klas golle "Artık bu iş bitecek" dergibiydi. Bir kez daha genç oyuncuyu kutluyorum.

Son sözümde taraftara olacak...
Sezon başından beri inancını hiç bir zaman kaybetmeyen, hafta içi yada uzak deplasman demeden takımının yanında olan büyük taraftar dün Mersin'e de gelerek oyunculara moral verip galibiyette yine rol oynadı.
Sonuçta Eskişehirspor zayıf rakibini 4 golle geçerken hem moral buldu hem de hanesine 3 puanı yazdırdı. Kaldı 4 maç. Artık şehirdede şampiyonluk havasına girelim. Sadece tribündeki taraftar ve saha içindeki futbolcular ile bu iş olmaz. çıkaralım bayrakları asalım şehrin her yerine. çünkü şampiyonluk geliyor...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi