Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Şeker'in kokusu bıktırdı!

 


Okurumuz, Şeker Mahallesi’nde parkın arkasındaki konutlarda oturduğunu söyledi.


Bu sene şeker fabrikasından müthiş bir koku yayıldığını söyleyen okurumuz, ne kokudan ne de sinekten dolayı evlerinden dışarıya kafalarını uzatamadıklarını söyledi.


Şeker fabrikasının küspe ve diğer atık maddelerini toprağa gömmek yerine naylonla kapladığını, zaman içinde bu naylonların patlamasıyla içindeki küspe ve diğer maddelerin dışarıya çıktığını, bunun da çevreye çok kötü bir koku yaydığını söyleyen okurumuz 2Bize söylenen bu maddeler önceden toprağa gömülüyor, kış ayları yaklaşınca da çıkartılıp çiftçilere satılıyormuş. Bu sene toprağa gömme yerine torbalara sararak muhafaza edilmeye yoluna gidilmiş. Zaman içinde sarılan naylon torbalar patlayınca da içindekiler etrafa yayılmış ve koku yaratmaya başlamış” dedi.


Bu durumun tahammül edilecek bir durum olmadığını, evde cam pencere açamaz duruma geldiklerini, hatta evlerinin önündeki oyun bahçesine çocukların bile çıkamadığını söyleyen okurumuz 2şeker fabrikası bu kokuyu ne yapıp edip önlemeli. Adeta isyan eder bir noktaya geldik. üstelik bu durum sineğe ne denen oluyorb. Bu sene kadar hiçbir yıl bu kadar sinek olmazdı” dedi.


Yetkililerin de bu duruma el koyması gerektiğini söyleyen ve resmen çevreye rahatsızlık verildiğini ifade eden okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi