Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Sinyal çubuğunu boşuna mı koymuşlar?

Okurumuz trafikte çoğu sürücülerin sinyal kullanmamasından yakındı.


Sağa ya da sola dönüşlerde sinyal kullanmanın trafikteki en önemli kurallardan biri olduğunu söyleyen okurumuz ne yazık ki bu kurala uymayan sürücülerin trafiği büyük ölçüde tehlikeye düşürdüğünü ifade etti.


“ arkadan takip edilen bir aracın sinyal vermeden aniden sağa ya da sola döndüğünü, bu yüzden arkadan gelen aracın büyük bir tehlike altına girdiğini ifade eden okurumuz” kaza yapmamak mümkün değil. Bir anda sinyal vermeden dönen araçlar yüzünden bir çok kaza son saniye hareketleri ile atlatılıyor. Çoğu zaman da maalesef kazalar meydana geliyor. Sürücüler araçta bulunan sinyal kolları hiç yokmuşçasına davranış içine giriyorlar. Halbuki Sürücüler arkada araç yokken bile sağa veya sola dönüşlerde sinyal vermeli. Ama gelin görün ki trafiğin en yoğun olduğu yerlerde bile sinyal vermeden dönüş yapan bir çok sürücü var. Buda trafikte büyük bir tehlike oluşturuyor. “Dedi.


Trafikte sinyal vermeden araç kullanan sürücülerin tespit edilmesi ve cezalandırılması gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuz aksi taktirde şehir içinde meydana gelen kazaların önüne geçilemeyeceğini sözlerine ekledi. 


Biz de okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen yayınlıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi