Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Ben şimdi ne yapacağım?


Okurumuz şehir merkezindeki bir iş yerinde çalıştığını söyledi.


İş yerinin uzunca bir süre kapalı kaldığını belirten ve geçtiğimiz aylarda yeniden açıldığını söyleyen okurumuz ”İş yerinin açılması ile birlikte çalışmaya başladık. Ancak önceki gün yeniden işyerlerinin kapanma geldi. Benim çalıştığım iş yeri de kapanma gelen iş yerlerinden bir tanesiydi. Hal böyle olunca iş yeri sahibi benimle birlikte dört arkadaşı daha ücretsiz izine çıkarttı.”Dedi.


Ücretsiz izine çıktığı için 1000 küsür lira para alacağını söyleyen ve bu para ile geçinmesinin mümkün olmadığını dile getiren okurumuz ”Bugün 1000 TL ile nasıl geçinilir? Hadi ben bekarım ama buna rağmen zaten 900 TL ev kirası veriyorum. Geriye kalan parayla da ne alırım ne yerim ne içerim? “Dedi.


Kendisi gibi ücretsiz izine ayrılan diğer arkadaşlarının evli olduğunu ve onların işinin daha da zor olduğunu sözlerine ekleyen okurumuz, bu konuda mutlaka bir şeyler yapılması gerektiğinin altını çizdi.


Ücretsiz izne ayrılanların resmen açlığa mahkum edildiğini sözlerine ekleyen okurumuz‘un konu ile ilgili olarak bize aktardıklarını biz de aynı şekilde köşemize alıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi