Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Taksiciler "Yollar bizim malımız" gibi davranıyor



Okurumuz, hepsini genellemenin doğru olmadığını söyleyip, taksicilerin büyük bir bölümünün trafikte sıkıntı yarattığından yakındı.
Tüm yollarının adeta kendi yollarıymış gibi davrandığını, müşteri indirip bindirdikleri yerlerde trafiği sıkıntıya düşürüp düşürmediklerine hiç mi hiç aldırış etmediğini söyleyen okurumuz “Zaten dar olan cadde ve sokak üzerlerinde nerede durulmayacak yer varsa gidip orada durarak müşteri indiriyorlar. Para alıp verme işi uzun sürdüğü için bütün trafik o taksinin yolu açmasını bekliyor” dedi.
Halbuki birkaç metre ilerde yolcu indirmesi halinde bu sıkıntının olmayacağını söyleyen okurumuz “öyle umursamaz davranıyorlar ki. Diğer trafik kurallarını uygulamıyor olmalarını es geçiyorum. Halbuki trafikte kurallara uyacak olanların başında taksiciler geliyor. Ama yapmıyorlar. üstelik kendilerine bu davranışlarından ötürü bir yaptırım uygulayan kurum da yok. Sürekli trafikte oldukları için trafiği kontrol edenler ile ahbap olmuşlar” dedi.
Okurumuz, trafik altyapısının zaten yetersiz olduğunu, bu yetersizliğin ancak kurallara uymakla en az sıkıntılı duruma geleceğini, taksicilerin ise bu konuda büyük sıkıntı yarattığını sözlerine ekledi.
okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi