TAKVİYE ŞART

Eskişehirspor Düzce Topuk Yaylası'ndaki ilk özel maçını dün yaptı. Rakip takım ise SK Torpedo Kutaisi. Gerçekten zayıf bir ekibe karşı mücadele eden Kırmızı Şimşeklerde Teknik Direktör Alpay Özalan aynı Uşak takımıyla yapılan özel maçta olduğu gibi as oyuncularla maça başladı. Kadro arayışında olan Özalan hoca kalede Boffin defans dörtlüsünde ise Kamil Ahmet, Berkay, Akaminko ve Bilal Aziz'e görev verirken hemen bu oyuncuların önünde tecrübeli Uğur ve genç Hasan Hüseyin görev yaptı. Özalan hoca sağ kanatta Kaan son kanatta ise Ofoedu'yu oynatırken, tek forvet Meye bu oyuncunun arkasında ise Buruno görev yaptı.
Maça iyi başlayan Kırmızı Şimşekler birazda rakibin sertliği karşısında oyunu rolantiye aldı. 90 Dakikalık bölümde Eskişehirspor'un her yönüyle üstün olduğunu gördüm.
Sonuç bu tür maçlarda hiç önemli değil. Önemli olan Eskişehirspor'daki eksikleri görüp tespit etmek. Belki daha çok erken olabilir ancak Eskişehirspor'a bir stoper, bir ön libero ve bir de çok kaliteli golcü gerekli. Bu üç takviyenin dışında erken formayı kapmış havasında olan oluncularada alternatif gerekli. Yönetimin takviye konusunda çalışmalar yaptığını biliyorum. Ama bu takviyeler biran önce yapılmalı. Ve takımda lige çok hazır girmeli. Çünkü Kırmızı Şimşekler ligte arka arkaya çok iyi takımlarla karşı karşıya gelecek.
Sonuçta dünkü maçta Eskişehirspor her yönüyle üstünde olsa fazla gol pozisyonuna giremedi. Belki takım ağırlık antrenmanlarından çıktığından dolayı sıkıntı olabilir. Ama her geçen gün takımın rayına gireceğine inanıyorum. Köşe yazımın başlığında da belirttiğim gibi bu takıma direkt oynayacak en az 3 takviye şart.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi