TARAFTARDAKİ COŞKU TAKIMDA YOKTU...

Eskişehirspor Denizli deplasmanında hiçde hesapta olmayan bir 3 puan kaybetti.
Arka arkaya Malatya, Mersin ve Samsun'u yenerek Denizli deplasmanına giden Kırmızı Şimşekler dün ligde hiç bir iddiası olmayan Denizlispor karşısında mağlup oldu.
Denizlispor'un ligde hiç bir iddiası yok. Ancak sahada öyle bir hırslılar ki anlatamam. Sanki şampiyon olacaklarmış gibi mücadele eden yeşil siyahlı oyuncuların bu hırsı neden kaynaklandı bilemiyorum!... Maçtan sonrada şampiyon olmuş gibi bir hava yaratan ev sahibi takım belkide sezon başından buyana en iyi futbolunu oynadı...


Ya Eskişehirsporlu oyuncular...
Maça her ne kadar iyi başlasakta sonu iyi gelmedi. Denizlisporlu oyunculardaki istek ve coşku Es-Es'li oyuncularda olması gerekirken maalesef sahada oyuncuları tanıyamadık. İlk dakikalarda belki gol bulsak durum çok farklı olabilirdi. Daha öncede söyledim. Kaptan Erkan oynadımı Eskişehirspor daha fazla takım görüntüsü veriyor. Dün kaptan durdu bütün takımda etkisiz kaldı. Hele orta saha tanınmayacak haldeydi. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Ancak Denizlideki sonuç yine hesapları altüst etti ve maalesef yine rakiplerin kaybetmesini bekleyeceğiz.


Sahadaki futbolcular isteksiz olsada tribünde inanılmaz bir coşku vardı. Kendilerine ayrılan bölümü doldurup ek tribünü de tamamen dolduran Es-Es'li taraftarlar maçtan sonra takım mağlup olmasına rağmen futbolcuları tribünlere çağırarak bir kez daha büyüklüğünü gösterdi. Taraftara karşı mahçup bir görüntü veren ve boyunlarını büken futbolcular inşallah kalan iki maçta 6 puan alır. Yoksa bu taraftar puan kaybı dahi düşünmüyor.
Evet mağlup olduk. Ancak pes etmek yok. Yeterki inanalım ve bu işi bitirelim...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi