UMUTLAR AZALIRKEN...



Eskişehirspor finalden de öte sayılan önemli maçta yine 3 puan sevinci yaşayamadı.
Son 4 maçtır kazanamayan ve sadece 1 puan alan Kırmızı Şimşekler dün belkide sezonun final maçında Kayserispor'a konuk oldu. Rakip karşısında ilk 5 dakikada etkili gözüken Şimşekler daha sonra oyundan düştü. 90 dakika boyunca kazanmaktan uzak olan Eskişehirsporlu oyuncular sadece mücadele etmeye çalıştı.
Ligde can çekişen rakip Kayserispor kötü olmasına rağmen bir puan alırken istediğini de almış oldu.


Teknik Direktör Samet Aybaba geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu haftada gerek oyuncu tercihlerinde gerekse maç boyunca yaptığı hamlelerde doğru işler yapamadı. 4 gün önceden takımı şehirden kaçıran sözde oyuncularını motive etmeye çalışan Aybaba hocada ümidini kesmiş görüntü verdi.


Dünkü maçta tek üzüldüğüm ise yine cefakar Eskişehirspor taraftarıydı. Cuma günü olmasına rağmen çoluk çocuğunun rıskında keserek yollara düşen ve armasının yanında olan Eskişehirspor taraftarı umutlar azalmasına rağmen maç sonunda oyuncuları tribünlere çağırarak yine büyüklüğünü gösterdi. Maçtan sonra ise futbolcular alelacele giyinip tatil için yollara düşerken taraftar ise boynu bükük şehrin yolunu tuttu. Eskişehirspor maalesef kader haftalarında yüzümüzü güldüremedi. Final haftaları olmasına karşın kazanmayı 5 maçtır unutan şimşekler kalan maçlarında bakalım mucizeyi gerçekleştirebilecekmi?..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi