Yıllarca bekledik...

Böyle güzel, akustiği süper bir stadyumumuz olsun diye. Ve şükür ki Eskişehirspor yeni stadyumunda dün ilk resmi maçına çıkarak taraftarına merhaba dedi. Tabi ki herkes gibi taraftar da yeni stada girmenin heyecanı içindeydi. Maçtan önce herkes sanki ertesi gün bayrammış gibi siyah kırmızı forma kaşkollarını baş uçlarına koyarak maç gününü bekledi.Erken saatlerden itibaren yeni stadyumun çevresinde yer gök siyah-kırmızıydı. Takımına inanan ve yeni stadyuma tanıklık etmek isteyen binlerce Eskişehirsporlu taraftarlar koştu tribünlere. ***
Gelelim maça...
Rakip lider Malatyaspor. Hiç kimse Malatya'nın lider olduğunu tartışmasın. Gerçekten de Eskişehirspor'a hele de Semih'in atılmasından sonra adeta ecel teri döktürdüler. Net gol pozisyonlarına giren sarı-kırmızılı takım önce kaleci Boffin ardından da başta Hakan Çinemre olmak üzere diğer oyuncuları geçemedi. Dün Eskişehirspor formasını giyen oyuncular taraftarın da coşkusu ile inanılmaz mücadele etti. Ancak kaptan Erkan'a ayrı bir parantez açmak istiyorum. Her iki gole de damgasını vuran oyuncu oldu. Kaptan ağırlığını koydu Eskişehirspor genç Hasan Hüseyin ve suskun golcüsü Bruno'nun golleriyle lider Malatyaspor'u devirerek 6 puanlık maçı kazanmasını bildi. Bir kez daha Eskişehirspor'lu futbolcuları tebrik ediyorum.
***
Sahada futbolcular kadar tribünde Eskişehirsporlu taraftarların da bu galibiyette büyük payı vardı. Hiç susmadan takımı destekleyen taraftarlar, alınan galibiyette başrol oynadı. Eskişehirspor bu büyük taraftarı ve muhteşem stadyumu ile yeni zaferlerin başlangıcına ilk adımı attı.
Gerçekten de hem yeni stadyum hem de galibiyet Eskişehir'e ve de Eskişehirspor'a çok yakıştı. Umarım bundan sonrası hep böyle olur...

***
Bir kez daha yeni stadyumu Eskişehir'e kazandıranları kutluyorum.
İlk maç tabi ki eksikler olacak. Nitekim birçok eksik gördük ve de tespit ettik. Bir maç oynandı bitti diye kimse yeni stadyumla irtibatını kesmesin. Mersin maçına kadar diğer eksiklikler giderilsin ve de dört dörtlük bir stadyum olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi