ZEMİN BAHANE OLMAMALI...


Son üç maçını kazanan Eskişehirspor dünkü Sivas maçında rezilleri oynadı. İlk yarı buzlu zemine hücum eden Şimşekler, ayakta durmakta zorlandı. 90 dakikalık bölümde, Eskişehirsporlu oyuncular belki de bu sezonun en kötü futbolunu sergiledi. Bruno'nun kafa topundan başka net gol pozisyonumuz yok. Rakip Sivasspor ise iki tane gol attı ama en az beş fırsattan da yararlanamadı. Haftalar ilerliyor ancak Eskişehirspor'un hala penaltıcısı yok. Dün de Ofeidu oyuna girdi, kazanılan penaltıyı kaleciye teslim etti. Futbol olarak rakip daha etkiliydi. Özellikle yan topların hepsini Sivasspor'a kaptırdık. Bir takım bu kadar hava toplarında beceriksiz olamaz. Tabii ki böyle olunca rakibe de net pozisyon veriliyor. Bir iki tane iyi oynayan oyuncudan bahsedeyim diyorum ama inanın aklıma hiçbiri gelmiyor. Demek ki Adana Demir ile Malatya galibiyetleriyle takım havaya girmiş. Ayakların yere sağlam basmadığını dünkü Sivas maçında gördük. Umarım bizim gördüklerimizi teknik patron Alpay Özalan ve yardımcıları da görmüştür. Geçtiğimiz hafta Ümraniye takımından dört gol yiyen bir takım karşısında pozisyona bile giremiyorsak bu olay düşündürücü. Dünyanın sonu değil ancak herkes şapkasını önüne koymalı.
**
Dün en çok üzüldüğüm taraftardı. Yaklaşık 1500 km yol kat edip armasının yanında olan Es-Es'li taraftarların çabası ve isteği keşke saha içindeki futbolcularda olsaydı.
**
Lig uzun maraton. Elbette takılacağız. Puan kayıpları olacak, ancak böyle futbol ve mücadele ile yenilmemeliyiz. Saha zemini, buz kesinlikle bahane edilmemeli. Çünkü aynı zeminde ev sahibi Sivasspor da oynadı. Bu maçı unutalım, önümüze bakalım. Hala bu maça takılıp kalırsak önümüzü göremeyiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi