Başkan Albayrak seçimlerin ardından ziyaretlerini sürdürüyor

Başkan Albayrak seçimlerin ardından ziyaretlerini sürdürüyor
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan ile birlikte Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçesini ziyaret eden Başkan Albayrak, seçimlerde başkan seçilen Ahmet Dönmez ve Zeynep Güneş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye binalarında gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçe teşkilâtlarıyla bir araya gelen Başkan Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

“31 Mart Yerel Seçimlerinde Sarıcakaya Belediye Başkanı seçilen Ahmet Dönmez başkanımıza ve Mihalgazi’de güven tazeleyerek, 3’üncü hizmet dönemine başlayan Zeynep Güneş başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kıymetli başkanlarımıza yeni dönemde başarılar diliyorum.

Seçim çalışmaları sürecindeki üstün emekleri ve özverili gayretleri için Sarıcakaya İlçe Başkanımız Hikmet Aknur, Mihalgazi İlçe Başkanımız Ali Akkar ve ilçe teşkilât mensuplarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2028 seçimlerinin hazırlıklarına şimdiden başladık. Kaybedecek bir gün dahi yok. Önümüze bakacağız, hemşehrilerimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. İnşallah güçlenerek önümüzdeki seçimlere hazırlanmış olacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde durmayacağız, çalışmaya devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.