"Eskişehir sorunlar kenti haline geldi"

"Eskişehir sorunlar kenti haline geldi"
MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, şehrin geleceği adına muhalefet yapmaktan kaçınmayacaklarının vurgusunu yaptı.

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından sandıktan çıkan sonuçları değerlendirmeye başlayacaklarını, öte yandan da şehirdeki sorunların çözümü noktasında muhalefet görevlerine devam edeceklerini dile getirdi.

“SEÇİM SONUÇLARINI İYİ OKUMAK LAZIM”

Sandıktan çıkan sonuçlar konusunda çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Candemir, “Burada seçim bittiği günden itibaren çalışmalarımız başladı. Yerelde sıkıntılarımız neler? Neden bu sonuç aldık? Genelde yaşanan sıkıntıların ne kadar etkisi var? Adayların ne kadar etkisi var, teşkilatların ne kadar etkisi var? Olağanüstü bir şey olmazsa önümüzdeki 4 sene seçim yok. Bu süre içerisinde de gördüğümüz eksikler, yanlışları neler varsa bunlar düzeltebilmek için başta kendimizden başlayarak tüm teşkilatlar üzerinde gerekli çalışmaları yapacağız. Önümüzdeki 4 seneyi daha verimli değerlendirip dört sene sonra yapılacak genel seçimlerden başlayarak ‘Milliyetçi Hareket Partisi'ni Eskişehir'de daha iyi noktalara nasıl getirebiliriz?’ bunları düşüneceğiz” ifadelerini kullandı.

Candemir, “Bu seçimler yerel problemlerden ziyade genelde yaşanan sıkıntıları ön plana çıkan bir seçim oldu. Son 10 güne kadar farklı bir tablo vardı. Son 10 günde her şey bizim açımızdan tersine dönmeye başladı. Bu sonuç sürpriz oldu mu derseniz son beş güne baktığımızda sürpriz olmadı. Herkesin eline gelen veriler zaten bunu gösteriyordu. Vatandaş bir tepki ortaya koydu, bunları iyi okumak lazım” diye devam etti.

“HİÇBİR BAHANELERİ YOK”

Seçimlerin ardından muhalefetin yaptırım gücünün çok önemli olduğuna vurgu yapan Candemir, “Kim olursa olsun buradaki eksik burada deyip göstermek ve şehre katkı sağlamak açısından muhalefetin gücü çok önemli. İlk defa bu seçimde Eskişehir'in gerçek problemleri tartışıldı. Bizim de birinci önceliğimiz Eskişehir olduğu için, yapıcı bir muhalefet yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisi'nin sesi bundan sonra çok daha fazla çıkacak. Seviyemizi bozmadan muhalefet yapacağız ama ‘bu arkadaşlar yeni seçildi birazcık bekleyelim görelim’ demeyeceğiz. 25 senedir bu arkadaşlar varlar, yani hiçbir bahaneleri yok. Mecliste çoğunlukları var, vatandaş her türlü desteği verdi. Belediye olarak da çoğunlukları var. Eskişehir'in de problemleri meydanda, Eskişehir sorunlar kenti haline geldi. Bu sorunlar ne kadar çözülecek takip edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.