DSİ Bentspor'da şampiyonluk buluşması

DSİ Bentspor'da şampiyonluk buluşması
DSİ Bentspor'da şampiyonluk kupasını kaldıran U18 Futbol takımı ve Küçük Kız Voleybol takımı antrenör ve oyuncuları yönetimin verdiği iftar ve şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.

Eskişehir'in köklü kulüplerinden olan ve özellikle Futbol ve Voleybolda Eskişehir ve Türk sporuna bir çok yıldız oyuncu yetiştiren DSİ Bentspor'da yeni yıldız isimler de geliyor.

dsi-bentspor.jpg

ŞAMPİYON OLDULAR

Eskişehir'de yapılan U 18 liginde güçlü takımlara rağmen Eskişehir şampiyonu olan ve kupayı kaldıran DSİ Bentspor Futbol takımı ile yine Küçük kızlar Eskişehir şampiyonu olan DSİ Bentspor Kız Voleybol takımı antrenör ve oyuncuları iftar yemeğinde bir araya geldi.

dsi-bentspor-001.jpg​​​​​​​

KATILIM BÜYÜK OLDU

İftar ve şampiyonluk yemeğine DSİ 3. Bölge müdürü Kağan Şan, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam, DSİ Bent Spor Yönetimi ve antrenör ve sporcular katıldı.

dsi-bentspor-002.jpg​​​​​​​

MÜDÜR KUTLADI

Yemeğe katılan DSİ 3. Bölge müdürü Kağan Şan sporcu ve Antrenörleri başarılarından dolayı tek tek kutladı. Şan Eskişehir'i Türkiye şampiyonasında temsil edecek olan takıma da başarılar diledi.

dsi-bentspor-003.jpg​​​​​​​

TEŞEKKÜR ETTİLER

Öte yandan gençlerin spor yapması için her türlü desteği veren Bölge müdürü Kağan Şan'a da sporcular teşekkür ederek kazandıkları kupayı takdim ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.