3. Ligde Eskişehir temsilcisi Anadolu Sportif salı günü oynadığı maçta Nazilli’de 12-0 öne geçerken, rakibi 60. dakikada sahadan çekilmişti.
Maçla ilgili Anadolu Sportif Medya ve Basın sözcüsü Oğuzhan Er yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
İlk yarı 11-0 ile tamamlandı
“Karşılaşmaya kontrollü ve nispeten düşük tempoda başlayan takımımız, oyunun ilerleyen dakikalarında üstünlüğünü net şekilde ortaya koydu. İlk golün ardından, ikinci gol 23. dakikada gelirken, bu dakikadan sonra oyun tamamen lehimize döndü. Skorun 6-0’a ulaşmasının ardından Teknik Direktörümüz Veyis Kanber, oyuncularımızı oyunun temposunu düşürmeleri ve daha kontrollü oynamaları yönünde uyardı. Buna rağmen gelişen pozisyonlarda, oyuncularımızın doğrudan gole gitme niyeti olmasa da kaleye yönelen toplar golle sonuçlandı ve ilk yarı 11-0’lık skorla tamamlandı.
"Nazilli çekilme kararı aldı"
İkinci yarının başında skor 12-0’a gelirken, takımımız bu bölümden sonra tamamen kendi yarı sahasında kalarak oyunu rölantiye aldı ve rakip yarı sahaya geçmeden mücadeleyi sürdürdü. Dakika 60 itibarıyla Nazillispor, kendi isteğiyle karşılaşmadan çekilme kararı aldı ve mücadele bu şekilde sona erdi. Kulübümüz, maç boyunca sportmenlik çerçevesinde hareket etmiş olup, süreç ilgili kurumlar tarafından değerlendirilecektir."




