TFF 3. Lig 4. Grup’ta takımların attığı gol sayılarıyla ilgili sıralamada dikkat çeken bir değişiklik yaşandı. Ligin 24. haftasına girilirken Kütahyaspor, 64 golle en fazla gol atan takım olarak ilk sırada bulunuyordu. Aynı dönemde Eskişehirspor ise 62 golle ikinci sırada yer alıyordu.
25. haftada Kütahyaspor kendi sahasında Uşakspor ile 1-1 kaldı. Bu sonuçla Kütahyaspor hanesine bir gol daha ekledi ve toplam gol sayısını 65’e çıkardı.
Aynı hafta Eskişehirspor, Sökespor’u 4-0 yenerek gol sayısını 66’ya yükseltti.
Bu sonuçların ardından Eskişehirspor 66 golle, TFF 3. Lig 4. Grup’ta en fazla gol atan takım konumuna geldi. Kütahyaspor ise 65 golle ikinci sıraya geriledi. Gol sıralamasında üçüncü sırada 50 golle Balıkesirspor yer aldı. Dördüncü sırayı ise 48’er gol atan Karşıyaka ile Ayvalıkgücü Belediyespor paylaştı.
SIRADA PUAN FARKI VAR
25. hafta sonunda Kütahyaspor 66 puanla lider durumda bulunurken, Eskişehirspor ise 60 puanla ikinci sırada. Son maçında puan kaybeden ve teknik adam değişikliği yaşayan lider Çarşamba günü de gurubun güçlü takımı Ayvalıkgücü ile deplasmanda oynayacak.
Es-Es ise Salı günü evinde Tire takımın konuk edecek. Siyah-kırmızılı ekip puan farkının kapanması için kazanıp liderinde puan kaybetmesini bekleyecek.






