"1'nci sıra verilmezse adaylığımı koymam"

“1’nci sıra verilmezse adaylığımı koymam”
Doğru Yol Partisi ile Demokrat Parti adı altında birleştiklerini ve kendilerinin bu birleşmeden son derece memnun olduklarını ifade eden Doğruöz, "bu birleşme yeni bir enerji yaratacak. Koltuk sevdası olmadan, hırs ve egolarına...

Doğru Yol Partisi ile Demokrat Parti adı altında birleştiklerini ve kendilerinin bu birleşmeden son derece memnun olduklarını ifade eden Doğruöz, "bu birleşme yeni bir enerji yaratacak. Koltuk sevdası olmadan, hırs ve egolarına teslim olmadan birleşmeyi gerçekleştirdiler" dedi.
11 Mayıs'ta il kongresinin yapılacağını söyleyen Doğruöz, kendisinin aday olup olmayacağıyla ilgili olarak da şunları söyledi:
"Biliyorsunuz bizim için adaylık başvurusunun son tarihi 8 Mayıs Salı günü saat 17.00. O nedenle şu anda size kesin bir açıklama yapamıyorum. Yarın (bugün) sabah Genel Merkeze gideceğim. Daha önce göreve gelirken Genel Başkanımız bana sürekli 'seni Ankara'da görmeyi çok istiyorum' diyordu. Bu konuda bana sürekli tavsiyelerde bulunuyordu. O dönem göreve gelirken söylenenler bunlardı. Şimdi Genel Merkeze gidip, bu verilen sözler için yeniden durum değerlendirmesi yapacağım. Genel Başkanımızla görüşüp gelecek ve size gerekli açıklamayı Salı günü yapacağım."
Kendisinin birinci sıra adayı olmadığı taktirde kesinlikle aday olmayacağını da belirten Doğruöz, "parti tabanımız beni kesinlikle birinci sırada görmek istiyor. Ben de Genel Merkezle görüşmemde isteğimin birinci sıra olduğunu söyleyeceğim. Yoksa aday olmayacağım. Ya tutarsa hesabı yapmak istemiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.