5 Ay peruk takarak polisten kaçan şahıs tutuklandı

5 Ay peruk takarak polisten  kaçan şahıs tutuklandı
Alınan bilgiye göre, Eskişehir’de 2004, 2005 ve 2006 yıllarında 3 kişinin silahla, haraç istenen 2 kişinin bıçakla yaralanması, bir işyerinin kurşunlanması, piyasaya sahte çek sürülmesi, tehdit, hakaret, dolandırıcılk olaylarına...

Alınan bilgiye göre, Eskişehir'de 2004, 2005 ve 2006 yıllarında 3 kişinin silahla, haraç istenen 2 kişinin bıçakla yaralanması, bir işyerinin kurşunlanması, piyasaya sahte çek sürülmesi, tehdit, hakaret, dolandırıcılk olaylarına karıştıkları iddia edilen çıkar amaçlı suç örgütünün lider kadrosunda yer aldığı öne sürülen ve 5 ay önce polisin "Köprü" adlı operasyonunda firar eden M.S. (32), sevgilisi F.Ş.'nin (28) evinde yakalanmıştı. M.S.'nin, 5 ay boyunca polisten peruk takarak kaçtığı ortaya çıkarken, şahsa yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen F.Ş. ile Y.Y. (33) de gözaltına alınmıştı. Bu iki şahsın evlerinde yapılan aramalarda, M.S.'ye ait olduğu tespit edilen 1'i glock marka 2 adet 9 milimetre çapında tabanca, 140 adet mermi, 2 adet kama, 2 adet sahte nüfus cüzdanı, sahte sürücü belgesi, balta ve peruk ele geçirilmişti.
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen her 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, 12 Ekim 2006 tarihinde gerçekleştirdikleri "Köprü" adı verilen çete operasyonunda yakalanan 12 kişi de tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.