72 Saatte bir mahalle maratonu başladı

72 Saatte bir mahalle maratonu başladı
Geçtiğimiz yıllarda Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M. Tacettin Sarıoğlu önderliğinde başlatılan ve Türkiye’deki diğer belediyelere örnek olan 72 Saatte 1 Mahalle projesi bu yıl da Hacıseyit Mahallesi’nde start aldı. Tepebaşı...

Geçtiğimiz yıllarda Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M. Tacettin Sarıoğlu önderliğinde başlatılan ve Türkiye'deki diğer belediyelere örnek olan 72 Saatte 1 Mahalle projesi bu yıl da Hacıseyit Mahallesi'nde start aldı. Tepebaşı Belediyesi'ne bağlı olarak çalışan tüm yatırımcı müdürlükler Hacıseyit Mahallesi'ndeki problemlerin 72 saatte çözülmesi için tüm imkânlarını seferber etti.
Hacıseyit Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen, esnaf ve vatandaşların istek ve dileklerini dinleyen Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M. Tacettin Sarıoğlu, bölgede yaşanan sorunların giderilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini kaydederek; "Bu proje ile belirlenen mahallelerdeki sorunları çözüyor ve 72 saat sonunda o bölgede yaşayan vatandaşlarımıza tertemiz bir mahalle teslim ediyoruz." diye konuştu.
72 Saatte 1 Mahalle Projesi ile bölge sakinlerinin beğenisini toplayan Tepebaşı Belediyesi, bu projesini Hayriye Mahallesi'nde 25-27 Haziran, İhsaniye Mahallesi'nde 9-11 Temmuz, Hacıalibey Mahallesi'nde 23-25 Temmuz, Cumhuriye Mahallesi'nde 6-8 Ağustos, Güllük Mahallesi'nde 20-22 Ağustos, Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ise 3-5 Eylül tarihlerinde uygulayacak.
Tepebaşı Belediyesi'nin mahallerinde yaptıkları hizmetlerden memnunluk duyduklarını belirten Hacıseyit Mahallesi Muhtarı Münir Çorakbaş, 72 Saatte 1 Mahalle projesini bu yıl mahallelerinden başlattığı için Tacettin Sarıoğlu'na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.