AGD Eskişehir Şube Yaz Kampı kayıtları başladı

AGD Eskişehir Şube Yaz Kampı kayıtları başladı
Anadolu Gençlik Derneği Eskişehir Şubesi (AGD) tarafından düzenlenen “Yaz Kampı” etkinliklerinin kayıtları başladı, 23 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Yaz tatilini eğlenceli etkinlik ve atölyelerle dolu dolu geçirmek amacıyla 24 Haziran – 19 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan “Yaz Kampı” bu sene de Türkiye genelinden binlerce ilkokul, ortaokul ve liseli gencin katılımıyla ve yoğun ilgiyle gerçekleşecek.

23 HAZİRAN TARİHİNE KADAR KAYITLAR DEVAM EDECEK

AGD tarafından her yaz düzenlenen “Yaz Kampı” için kayıtlar 23 Haziran tarihine kadar devam edecek. Yaz Kampına katılmak isteyen ilkokul, ortaokul ve liseli kız öğrenciler 0532 449 44 26 numaralı telefondan kayıtolabilecekler.

“Eğitim öğretim dönemi sonunda, ilkokul, ortaokul ve lise grubu öğrencilerimizin tatil sürelerini verimli kullanmaları adına sosyal, kültürel ve teknolojik faaliyetlerin yanı sıra temel dini bilgilerin verildiği motivasyonlarladolu kamplardır. Eskişehir geneli ve her ilde düzenlenen bu kamplar gençlerimizin AGD ideallerine sımsıkı sarılıp aynı hedeflere kilitlenmeleri için birlikteliğimizi inşa edeceğimiz bir çalışmadır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.