Aksu çocuklara oyuncak dağıttı

Aksu çocuklara oyuncak dağıttı
AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı ve partisinin 28 milletvekili aday adayı için yapılan temayül yoklaması için Eskişehir’e gelen Aksu, Vilayet Meydanı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı...

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı ve partisinin 28 milletvekili aday adayı için yapılan temayül yoklaması için Eskişehir'e gelen Aksu, Vilayet Meydanı'nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı faaliyetleri çerçevesinde gerçekleştirilen Odunpazarı Belediyesi Mehter Topluluğu'nun gösterisini seyretti.
Konserden sonra vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan eski Bakan Aksu, 19 Mayıs'ın milli mücadele tarihinde önemli bir yeri olduğunu belirterek, "Büyük bir zevkle Odunpazarı Belediyesi'nin kurduğu Mehter Topluluğu'nun gösterisini izledik.
Eskişehir'in kuruluş yeri olan mahalleleri de gezdik.
Odunpazarı Belediye Başkanı, Kentsel Dönüşüm, Yerel Yönetim Reformu kapsamında çıkardığımız yasaların verdiği yetkilileri en güzel şekilde kullanmak suretiyle, o tarihi binaları onarmış, yeniden onlara hayat vermiş, canlandırmış, çok güzel bir hale getirmiş.
Ben gerçekten çok memnun oldum, çok beğendim ve bu faaliyetleri de devam ediyor. Ben, kısa sürede Eskişehir'deki harap, yok olmaya yüz tutmuş binaların hemen hemen hepsini onarıp, Eskişehirliler'in istifadesine sunacağına inanıyorum.
O heyecanı, çalışma şevkini kendisinde gördüm. Odunpazarı Belediye Başkanı'nı kutluyorum, tebrik ediyorum" dedi.
İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu, ardından Çanakkale Şehitleri ile ilgili belediyenin hazırladığı oyuncakları çocuklara dağıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.