ANAP "Toplu istifa sözkonusu değil"

ANAP “Toplu istifa sözkonusu değil”
ANAP İl Başkanı Serdar Kumaş, “Bugün sizlerin de şahit olduğunuz üzere il ve ilçe teşkilatlarımızda herhangi bir toplu istifa söz konusu değildir. Tek yumruk olmuş, vaziyette dimdik durumumuzu muhafaza etmekteyiz. Haftanın her...

ANAP İl Başkanı Serdar Kumaş, "Bugün sizlerin de şahit olduğunuz üzere il ve ilçe teşkilatlarımızda herhangi bir toplu istifa söz konusu değildir. Tek yumruk olmuş, vaziyette dimdik durumumuzu muhafaza etmekteyiz. Haftanın her günü daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz" dedi. İbrahim Yaşar Dedelek'in geçtiğimiz günlerde yapılan Merkez İlçe Kongresi'ne katılmaması yönünde gazetecilerin sorusunu da yanıtlayan İl Başkanı Nihal Doğruöz "Dedelek bizim partimizin MYK üyesidir. Kendisine her zaman saygı duyduk. Bu tavrı konusunda da söyleyecek bir sözümüz yoktur" dedi.
Merkez İlçe Başkanı Serkan Kumaş ise "Kongreler partilerin düğünleri gibidir. Düğün sahibine de davetiye gönderilmez. Kendi tasarrufudur. Bizim bu konuda herhangi bir ard niyetimizin olması söz konusu değil. Biz basın yoluyla duyurumuzu yaptık, ilanlarımızı astık. ANAP'lıyım diyen herkesin gelmesi gerekiyordu. Bizim kapımız ANAP'lıyım diyen herkese açıktır. ANAP'lıyım diyenler ayağını parti binasına atmadılar" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.