Anne adaylarına "bebeğimi beklerken" eğitimi

Anne adaylarına “bebeğimi  beklerken” eğitimi
Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nde, Doğuma Hazırlık Kursu’yla doğum öncesi, doğum ve sonrasında ayrıcalıklar sunarak size dost eli uzatıyor.Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Hulusi Göktuğ Gürer, Çocuk Sağlığı ve...

Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde, Doğuma Hazırlık Kursu'yla doğum öncesi, doğum ve sonrasında ayrıcalıklar sunarak size dost eli uzatıyor.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Hulusi Göktuğ Gürer, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Arslanoğlu, Anestezi Uzmanı Dr. Altuğ Kol, Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi Klinik Hemşiresi Esra İleri, Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi Hemşiresi Fulya Türkmen, Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşiresi Sinem Maraz, Yenidoğan Bebek Hemşiresi Yeşim Ökten ve Doğum Koçu Eda Arın tarafından verilen eğitimlerde gebelik oluşumu ve belirtileri, gebelik takibi ve tarama testleri, doğum başlangıç belirtileri, normal ve sezaryen doğum süreçleri, hamilelik ve loğusalık beslenmesi, yeni doğan özellikleri ve bebek bakımı, anne sütünün önemi ve emzirme teknikleri, çocukluk çağı aşıları, gebelik ve lohusalık beslenmesi, normal vajinal doğum, epidural anestezi, gebelikte yapılması gereken egzersizler, gebelikte ve sonrasında nasıl beslenmeliyiz? Lohusalık nedir? Lohusalıkta karın masajının önemi, doğum sonrası perine bakımı nasıl olmalıdır? Gibi konulara yer veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.