Anneler Günü kutlu olsun

Anneler Günü kutlu olsun
Bugün Anneler Günü, Tüm Annelerin Anneler Günü’nü kutluyoruz. Bizi dünyaya getiren en kutsal varlık olan annelerimizi unutmayalım. Küçük bir hediye, bir çiçek veya bir öpücük ile onları mutlu edelim. Yanında huzur bulduğumuz,...

Bugün Anneler Günü, Tüm Annelerin Anneler Günü'nü kutluyoruz. Bizi dünyaya getiren en kutsal varlık olan annelerimizi unutmayalım.
Küçük bir hediye, bir çiçek veya bir öpücük ile onları mutlu edelim.
Yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiç bir şeye değişemeyeceğimiz annelerimize, hak ettikleri ilgi ve sevgiyi her zaman verelim. Anneler Günü kutlu olsun..
ANNELER GÜNÜ MESAJLARI
Burhan Sakallı
(Odunpazarı Belediye Başkanı)
"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annelerimiz toplumun en değerli varlıklarıdır.
Karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağı olan annelerimiz, değeri ölçülemeyen yaşam deneyimleri ile bizlere her zaman yol gösterici olmuş, dünyayı ve yaşamı sevdirerek, geleceğe umutla bakmamızı sağlamışlardır.
Yaşamımız boyunca vazgeçmediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişemeyeceğimiz annelerimize, hak ettikleri ilgi ve sevgiyi her zaman göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle bitip tükenmek bilmeyen sevgi ve hoş görüleri ile daima içimizi ısıtan annelerimizin anneler gününü en içten duygularımla kutluyor, tüm insanlık coğrafyasına çocuklarıyla mutlu yaşayan annelerin olduğu bir dünya diliyorum."
M. Vedat Yücesan
( CHP Eskişehir Milletvekili)
Annelerimiz, yeryüzündeki en kutsal görevi yerine getiren, yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır. Tüm yaşamları boyunca karşılıksız sevgi, sınırsız hoşgörü, büyük özveriyle çocuklarını eğitip, kişiliklerini biçimlendirip onları yetişkin duruma getirmek, annelerimizin yakınmadan tüm yürekleriyle yerine getirdikleri yüce bir uğraştır.
Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur. İlk öğretmenimiz, yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemiz olan annelerimiz, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır.
Annelerimizden aldığımız sevgi ve emeğin karşılığını, sorumluluklarımızı yerine getirerek, Ulusumuza ve insanlığa yararlı bireyler olarak ödeyebiliriz.
Annelerimize yaşamlarının her döneminde destek olmak ve bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen ve yoğun biçimde yaşanan bir duygu olmalıdır.
Onları yalnız belirli günlerde değil, yaşam boyunca sevgi ve içtenlikle kucaklamalı, emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek sorumlu bir yaşam sürmeli, bizler de çocuklarımıza aynı yüce değerleri aktarabilmeliyiz
Yetiştirdikleri evlatlarının insanları, dünyayı, yaşamı seven, mutlu bireyler olması için gece gündüz özveriyle uğraşan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.