Arıkan Kriko'ya ödül

Arıkan Kriko’ya ödül
Eskişehir’in Otomotiv Sanayinde faaliyet gösteren en önemli firması olan Arıkan Kriko ve Makina Sanayi A.Ş., 2006 yılını ulaşılması çok güç başarılarla süsledi.İlk olarak , Türkiye’nin otomotiv devi FORD OTOSAN firmasından...

Eskişehir'in Otomotiv Sanayinde faaliyet gösteren en önemli firması olan Arıkan Kriko ve Makina Sanayi A.Ş., 2006 yılını ulaşılması çok güç başarılarla süsledi.
İlk olarak , Türkiye'nin otomotiv devi FORD OTOSAN firmasından "2006 Yılı En Kaliteli On İmalatçı" ödülüne layık görülen Arıkan Kriko, bunu takiben Türkiye'nin en köklü otomotiv firmalarından birisi olan TOFAŞ'tan "2006 Yılı Yan Sanayi Kalite Ödülü" 'ne, son olarak da Otomotiv Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl sadece üç başarılı firmadan biri olarak "2006 Yılı OSD Yan Sanayi Başarı Ödülü"'ne layık görüldü.
Bu ödüllendirmelerde değerlendirilen kriterlerden en temel olanları kalite ve teslimattaki güvenilirlik , teknoloji geliştirme çalışmalarındaki uyumluluk, fiyatlardaki istikrar, işbirliği ve sürekli iyileştirmede gösterilen performans olarak sıralanabilir.
Arıkan Kriko'ya 2006 Yılı OSD Yan Sanayi Başarı Ödülü; Devlet Bakanı Kurşat Tüzmen ve Maliye Bakanı Kemal Unakıtan katılımıyla Türkiye'deki Otomotiv Sanayicilerinin Üst Düzey Yöneticilerininde bulunduğu İstanbul Swiss Otel de yapılan " Onurlandırma Töreninde " Sanayi Bakanı Müsteşarı Adem Şahin tarafından verildi.
Ödülü Arıkan A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Arıkan aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.