Asil "Sorunların takipçisi olacağız"

Asil “Sorunların takipçisi olacağız”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları 22 Temmuz günü yapılacak, genel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdürüyor.MHP Eskişehir Milletvekilleri, parti yöneticilerinden oluşan bir heyet dün Eskişehir Ticaret Odasını...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları 22 Temmuz günü yapılacak, genel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdürüyor.
MHP Eskişehir Milletvekilleri, parti yöneticilerinden oluşan bir heyet dün Eskişehir Ticaret Odasını ziyaret etti.
Ticaret Odası Başkan Vekili Sinan Dündar ile ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden MHP'li milletvekili adayları seçim öncesi çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundular.
Eskişehir'in sorunlarının yakın takipçisi olduklarını belirten, MHP ilk sıra adayı Beytullah Asil, bu sorunların çözümü için mücadele edeceklerini söyledi. Milletvekili adayları ile görüşen ETO Başkan Vekili Sinan Dündar'da yaptığı açıklamada "Ticaret Odası olarak, Eskişehir'in sorun ve ihtiyaçları için mücadele ediyoruz. Ankara başta olmak üzere Eskişehir milletvekillerine sorun ve taleplerimizi iletiyoruz. Birlikte hareket ederek çözüm getirmeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.