Avrupa turuna Eskişehir molası

Avrupa turuna Eskişehir molası
Eşsiz güzellikteki atmosferi ile dikkatleri üzerine çeken Odunpazarı Belediyesi Şehr-i Derya Parkı, seyyahların en önemli mola merkezlerinden biri haline geldi .Hemen her hafta bir turist kafilesine ev sahipliği yapan Şehr-i Derya...

Eşsiz güzellikteki atmosferi ile dikkatleri üzerine çeken Odunpazarı Belediyesi Şehr-i Derya Parkı, seyyahların en önemli mola merkezlerinden biri haline geldi .
Hemen her hafta bir turist kafilesine ev sahipliği yapan Şehr-i Derya Parkı son olarak Belçika'dan başladıkları Avrupa turu kapsamında Türkiye'yi ziyaret eden Pieter Ditix ve Mathias Dewamckele'yi ağırladı.
7 bin km yol kat ettikten sonra Eskişehir Enduro Motosiklet Kulübünün tavsiyesiyle Şehr-i Derya Parkında mola verdiklerini belirten Belçikalı seyyahlar, parkın doğal atmosferinden çok etkilendiklerini ifade ederek, üç gündür Şehr-i Derya'da konaklarını söylediler.
Odunpazarı Belediyesi yetkililerinin kendileri ile yakından ilgilendiğini dile getiren konuklar, gelecek yıl yeninden gerçekleştirecekleri Avrupa Turunda Şehr-i Derya Parkı'nı tekrar ziyaret edeceklerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.