Babanın cinneti

Babanın cinneti
Evini Yakacağını Söyleyen Şahıs Polis Tarafından SakinleştirildiEskişehir’de, Emniyet Müdürlüğü tarafından bir suçtan dolayı evi mühürlenen şahıs kriz geçirdi. Eşi ve 3 çocuğuyla birlikte kendisini mühürlenen evine...

Evini Yakacağını Söyleyen Şahıs Polis Tarafından Sakinleştirildi
Eskişehir'de, Emniyet Müdürlüğü tarafından bir suçtan dolayı evi mühürlenen şahıs kriz geçirdi. Eşi ve 3 çocuğuyla birlikte kendisini mühürlenen evine kilitleyip, içeriye benzin dökerek yakmak isteyen alkollü şahıs, kendini bıçakla yaraladı. İtfaiye, 112 Acil Servis ve polis ekiplerini seferber eden yaralıya ilk müdahale, olay yerine gelen başkomiser tarafından pencere korkuluklarından yapıldı. 1 saat sonra ikna olup kapıyı açan şahıs, eşi ve çocuklarıyla birlikte ambulansla hastaneye götürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Osmangazi Mahallesi, Basın Şehitleri Caddesi, Anadolu Üniversitesi Porsuk Meslek Yüksekokulu karşısındaki bir evde meydana geldi. Eşi ve 3 çocuğuyla birlikte yaşayan H.Z. (36), ikametinin bir suçtan dolayı Emniyet Müdürlüğü'nce 30 gün süreyle mühürlenmesine sinirlendi. H.Z. (36), içki içtikten sonra eşi A.Z. ve 3 çocuğunu yanına alıp, bahse konu yerdeki evinin kapısındaki mührü söktü ve içeri girerek ikameti benzin dökerek ateşe vermek istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ve polis ekipleri olay yerine gelince, eşi ve çocuklarıyla birlikte kendisini eve kilitleyen H.Z, pencerenin demir korkulukları arasından konuştuğu görevlilere, evini yakacağı yönünde tehditlerde bulundu. Bu esnada bıçakla kendisine zarar veren şahıs, emniyet yetkilileri tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Polis, şahsın yaralanması üzerine 112 Acil Servis ekibine de haber verdi. Bir süre ekiplerin dil döktüğü şahsa, başkomiser pencerenin demir korkuluklarından ulaşarak sargı bezi ile pansuman yaptı. Şahsın yanındaki eşi ile çocukları da, korku dolu gözlerle olan biteni seyretti. "Ben bu duruma düştüğüm için mutlu değilim. Ölümden öte yol var mı?" diyerek ağlayan H.Z., kendisinin ve çocuklarının tedavisini yaptırmaya söz veren emniyet yetkililerinin sözleri üzerine ikna olup, 1 saat sonra kilitlediği kapıyı açtı. Polislerin evin içine girip kan kaybeden H.Z.'yi hastaneye götürmek istemesi üzerine H.Z., eşi ve çocuklarının da yanında gelmesini istedi. Bunun üzerine ailesiyle birlikte evin önünde hazır bekletilen 112 ambulansına alınan şahıs, tedavisi yapılmak üzere Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. H.Z. hakkında "mühür bozma" suçundan yasal işlem başlatılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.