"Başbakan haklı. Eskişehirli 3 dönemdir ne yaptığını çok iyi bildi"

"Başbakan haklı. Eskişehirli  3 dönemdir ne yaptığını çok iyi bildi"
15 Temmuz’da partisinin il kongresine katılmak üzere Eskişehir’e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar vermişti.Eskişehir ile ilgili yatırımlar konusunda yaşanan gelişmeleri anlatan Erdoğan...

15 Temmuz'da partisinin il kongresine katılmak üzere Eskişehir'e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar vermişti.
Eskişehir ile ilgili yatırımlar konusunda yaşanan gelişmeleri anlatan Erdoğan yerel siyaset ile ilgili de Eskişehir halkına çağrıda bulunmuş ve 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Eskişehir7i istediğini söylemişti.
ERDOĞAN'IN TALEBİ İLGİNÇ OLDU
Eskişehirlilere bu talebini ilginç bir cümle ile veren Erdoğan "Eskişehirliler 2014'de ne yapacağını iyi bilir" demişti. Erdoğan Atatürk Stadyumunda yaptığı konuşmada Eskişehirlilere şöyle seslenmişti; "...Şimdi Eskişehir üzerinde önemli bir görev var. 2014'te Eskişehirli kardeşim ne yapacağı biliyor, ben buna inanıyorum. Eskişehir kendine yakışanı yapmak durumundadır diye inanıyorum. İşte şu anda bütün Eskişehir'e yapılanları görüyorsunuz. Altyapısıyla, hızlı treniyle, atılan bu adımlarla Eskişehir'e nelerin yapıldığı ortada...''
BÜYÜKERŞEN'DEN KİNAYELİ CEVAP
Başbakanın sözlerini hatırlattığımız başkan Yılmaz Büyükerşen ise, bu sözlere kinayeli bir cevap verdi. Başbakanın belediyeyi istediği "Eskişehirliler 2014'de ne yapacağını iyi bilir" sözleri için 'Başbakana katılıyorum' yanıtını veren Büyükerşen, sözlerini daha sonra şöyle sürdürdü; "Başbakana bu konuda katılıyorum. Eskişehirliler sahiden de ne yapacağını iyi bilir. Daha önce hep iyi bildiklerini yaptılar. Hem de üç dönem bunu yaptılar. Eskişehirlilerden belediyeye isterken, Eskişehirlilerin ne yapacağını iyi bilmek gerekir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.