Başkan Sarıoğlu'ndan eğitime destek ziyareti

Başkan Sarıoğlu’ndan eğitime destek ziyareti
Tepebaşı Belediyesi, bölgedeki okullara yardım etmeye devam ediyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M. Tacettin Sarıoğlu, okul ziyaretlerine devam ederek, ihtiyaçlar hakkında bilgi alıyor. Av. Şahap Demirer ilköğretim okulunu...

Tepebaşı Belediyesi, bölgedeki okullara yardım etmeye devam ediyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M. Tacettin Sarıoğlu, okul ziyaretlerine devam ederek, ihtiyaçlar hakkında bilgi alıyor. Av. Şahap Demirer ilköğretim okulunu ziyaret eden Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M. Tacettin Sarıoğlu, okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Yönetici ve öğretmenlerle sohbet eden Sarıoğlu, eğitime verdikleri önemin çok büyük olduğunu ve desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.
Sarıoğlu, "Bölgemizde bulunan okulların eğitim kalitesinin artırılması için okullarımıza yardım etmek öncelikli hedeflerimiz arasında. Sadece okullara değil, maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize de destek oluyoruz. Ayrıca çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümeleri ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları için yarıyıl ve yaz tatillerinde ücretsiz yaz okulu açıyoruz. Sanatsal yönlerinin gelişmesi amacıyla müzik ve enstrüman kursları düzenliyoruz. Ve ayrıca imkânlarımız nispetinde kırtasiye yardımı yapıyoruz" dedi.
Okul Müdürü Kemal Özcan, Sarıoğlu'nun okullarına yapmış olduğu ziyaretten memnun olduğunu belirterek, okullarının temizlik, çevre düzenlemesi, bank ve benzeri ihtiyaçları olduğunda yetkililere bildirdiklerini ve ihtiyaçlarının hemen giderildiğini söyledi.
Özcan, okullarının ihtiyaçlarını karşıladıkları için Sarıoğlu ve ekibine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.