BBP "Partiler sandıkta kapanır"

BBP “Partiler sandıkta kapanır”
Büyük Birlik Partisi Odunpazarı İlçe Başkanrı Salim Tarım DTP’nin kapatılması konusuna değinerek; "Partileri ancak halk sandıkta kapatmalıdır" diye konuştu.Parti olarak bu konuya önem verdiklerini belirten Tarım; "Anayasa mahkemesi...

Büyük Birlik Partisi Odunpazarı İlçe Başkanrı Salim Tarım DTP'nin kapatılması konusuna değinerek; "Partileri ancak halk sandıkta kapatmalıdır" diye konuştu.
Parti olarak bu konuya önem verdiklerini belirten Tarım; "Anayasa mahkemesi her fırsatta 'gelin siyasi partiler yasasını değiştirin, aksi takdirde sonuçlarına katlanırsınız' dediği halde meclis gerekli düzenlemeleri yapmamıştır. Şimdi acilen bu düzenlemelerin yapılması şarttır. Teröre bulaşmamış bir siyasi partiyi ancak ve ancak sandıkta halk kapatabilmelidir." Dedi. Açıklamasının sonunda Sosyal yardımlaşma vakfı ile belediyelerin vatandaşa yaptığı kışlık yardımları da olumsuz bir tavır olarak gördüklerini belirten Tarım; "İhtiyaç sahiplerinin yanında ihtiyaç sahibi olmayan eş dosta da yardım yapılmaması için gerekli önlemlerin alınarak titizlikle yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine partiler üstü ulasmasını istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.