Bomba tedirginliği

Bomba tedirginliği
Vatandaşların tramvay yolu kenarında Tansaş Mağazası önünde gördüğü bir çanta bomba şüphesiyle fünye ile patlatılarak açıldı. Çanta içerisinde Çevik Kuvvet polislerinin giydiği kask ve RoboCop giysisi çıktı. Çantanın...

Vatandaşların tramvay yolu kenarında Tansaş Mağazası önünde gördüğü bir çanta bomba şüphesiyle fünye ile patlatılarak açıldı.
Çanta içerisinde Çevik Kuvvet polislerinin giydiği kask ve RoboCop giysisi çıktı. Çantanın polis minibüsününün bagajından düştüğü belirtildi.
İki Eylül Caddesi Tansaş Mağazası ile Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi önündeki tramvay yolu kenarında saat 09.00 sıralarında siyah renkte büyük bir çanta gören vatandaşlar bomba şüphesi ile durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen polisler güvenlik şeridi çekti, tramvayları durdurdu ve çantanın bulunduğu yere kimseyi yaklaştırmayarak bomba uzmanını çağırdı.
Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli bomba uzmanı özel giysilerini giyip fünyenin bir ucunu şüpheli çantanın üzerine bıraktı. Bomba uzmanı daha sonra fünye ile çantayı patlatarak açtı. Patlama sesi çevrede heyecan yarattı. Patlatılarak açılan çanta içerisinden Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi polislerinin kullandığı bir adet kask ile RoboCop giysisi çıktı.
Çantadan çıkan giysiler Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yetkililer, çantanın göreve gitmekte olan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ait bir minibüsün bagajından düştüğünü bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.