Bu nasıl iş?

Bu nasıl iş?
Odunpazarı Belediyesi, Devlet Hastanesi ile otobüs durakları arasındaki bölgede yer alan konutların kamulaştırılarak alanın yeniden düzenlenmesine ilişkin tartışmalar Büyükşehir Meclisi’nde yaşanırken, bölgede bir taraftan...

Odunpazarı Belediyesi, Devlet Hastanesi ile otobüs durakları arasındaki bölgede yer alan konutların kamulaştırılarak alanın yeniden düzenlenmesine ilişkin tartışmalar Büyükşehir Meclisi'nde yaşanırken, bölgede bir taraftan da yeni inşaatlar yapılıyor.
Bilindiği gibi Mart ayı içinde yapılan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde konuyla ilgili uzun tartışmalar yaşanmıştı. Meclisin AKP'li üyeleri caddenin genişliğini 20 metreye çıkartarak, görevi Büyükşehir Belediyesine devretmiş ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen itiraz etmişti.
Büyükerşen, caddenin genişletilmesi için yapılması gereken kamulaştırmanın Büyükşehir Belediyesine aktarılmak istenmesine tepki göstermiş ve bunun gerçekleşmesinin olanaklı olmadığını belirtmişti.
Üzerinde uzun tartışmaların yaşandığı Devlet Hastanesi önündeki caddenin genişletilmesi ile ilgili tartışmalar sürerken, diğer taraftan da caddenin hemen üzerinde yeni bir inşaatın başlamış olduğu görülüyor.
Otobüslerin Çamkoru Sokak'tan çıkışlarının hemen köşesindeki boş arsada başlatılan inşaat henüz temel aşamasında bulunuyor. İnşaatın bölgede yapılması istenen kamulaştırma ve mini kentsel dönüşüm projesine engel olup olmayacağı bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.