Büyük operasyonda 104 kişi gözaltına alındı

Büyük operasyonda  104 kişi gözaltına alındı
Son yılların en büyük operasyonuna imza atan Eskişehir polisi yaklaşık 104 kişilik bir şebekeyi çökertti. Önceki gün Eskişehir’in farklı bölgelerinde faaliyet gösteren eğlence mekanlarına şafak operasyonu düzenleyen Emniyet...

Son yılların en büyük operasyonuna imza atan Eskişehir polisi yaklaşık 104 kişilik bir şebekeyi çökertti. Önceki gün Eskişehir'in farklı bölgelerinde faaliyet gösteren eğlence mekanlarına şafak operasyonu düzenleyen Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, "Silahlı örgüt kurmak, yönetmek üye olmak ve yardım etmek" suçlarından çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Cumhuriyet Savcısı Koordinesinde Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ekiplerinde yürütülen gizli operayon sonucu, yakalanan şahısların ev ve işyerlerinde geniş çaplı arama yapıldı. Polisin yaptığı aramalarda 35 adet ruhsatsız silah, kesici alet, jop, beyzbol sopaları ile yaklaşık 3 milyon liralık çek ve senetin ele geçirildiği iddia edildi. Silahlı çıkar amaçlı suç örgütü kurduğu idida edilen şüphelilerin çok sayıda olaya karıştığı bunlardan 35inin silahla adam yaralama ve silahlı çatışma olayı olduğu ileri sürüldü.
"KİMLER VAR KİMLER"
Operasyon kapsamında gözaltına alınarak Emniyetdeki sorgulamaları devam eden zanlılar arasınad 2 polis memurunun bir uzman çavuşun bir avukatın bir de eski gazeteci ile çok sayıda işadamının yer aldığı öğrenildi. Silahlı örgüt kurmak, yönetmek, üye olup yardım etmek suçlarından gözaltına alınan şahısların arasında futbolcu Batuhan Karadeniz'e trafik ışığında kavga sonrası silah çeken bir kişinin de olduğu iddia edildi.
Eskişehir Kamuoyunda da büyük yankı uyandıran oparasyonunu dünkü ayağında Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri tamamlanan 20 kişinin haklarında düzenlenen evraklarla Cumhuriyet Savcılığına sevk edildikleri öğrenildi. Operasyon kapsamında yakalanan diğer şahısların ifade işlemleri devam ederken aramalar sırasında bulunan eşyalara da polis tarafından el konulduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.