Büyükerşen'e Genelev'i kaldırma teşekkürü

Büyükerşen’e Genelev’i kaldırma teşekkürü
Kent içindeki genelevin kent dışına çıkarılmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ziyaretleri sürüyor. Başkan’a son olarak Turgut Reis Endüstri Meslek Lisesi veli ve öğrencileri...

Kent içindeki genelevin kent dışına çıkarılmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e teşekkür ziyaretleri sürüyor. Başkan'a son olarak Turgut Reis Endüstri Meslek Lisesi veli ve öğrencileri teşekkür ziyaretinde bulundu.
Yıllardan beri Eskişehir'in en önemli sorunları arasında yer alan ve geçmiş yerel yönetimlerce çözülemeyen genelevlerin şehir dışına çıkarılması sorununu çözen Başkan Büyükerşen'e, Gökmeydan ile Gündoğdu mahallesi sakinlerinin ve öğrencilerin teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Kapatılan genelevin yakınında bulunan Turgut Reis Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, Okul Yöneticileri ve Velileri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'ne gelerek, Başkan'a mahallelerinin ortasında ve okullarının yanı başındaki genelevi kaldırttığı için teşekkür ettiler. Okullar ve konutları ile iç içe olan genelev işletmelerinin çocukların ruhsal ve fiziksel gelişimlerini yıllarca olumsuz etkilediğini belirten Öğrenci Velileri "Yıllardır yaşadığımız en büyük sıkıntı, Sayın Büyükerşen'in, geçen dönem verdiği sözü uzun uğraşı ve mücadelelerle, bu dönem yerine getirmesi ile nihayet giderildi. Başkan'ın bu konuda ne kadar engelleme çabası ile karşılaştığını basından hep takip ediyorduk. Ancak kendisi yılmadı ve her türlü mücadeleyi yaparak verdiği sözü yerine getirdi. Bu nedenle kendisine tüm veliler ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz" dediler.
Genelevin taşınması konusunda verdikleri mücadelenin kamuoyu tarafından iyi bilindiğini belirten Başkan Büyükerşen ise, "bir alt kademe belediye başkanının bazı gazetelere genelevi kendisi taşıtmış gibi demeçler verdiğini büyük hayret ve üzüntü içinde okuduğunu" belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.