Çadırda adaylık açıklaması

Çadırda adaylık açıklaması
İsmet Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekili aday adayı olduğunu yörük çadırında açıkladı. Sarıcakaya yolu Yarımca mevkisindeki mesire yerinde piknik organize eden MHP Eskişehir milletvekili aday adaylarından...

İsmet Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) milletvekili aday adayı olduğunu yörük çadırında açıkladı. Sarıcakaya yolu Yarımca mevkisindeki mesire yerinde piknik organize eden MHP Eskişehir milletvekili aday adaylarından Yücel, araziye kurdurduğu yörük kıl çadırı önünde yaptığı konuşmada, "Ben yüreğimi koyup, bu hayırlı, kutlu yola çıktım. Davam büyüktür. İlk yörük beyi Osman Bey, Osmanlı'yı nasıl cihan devleti yapmışsa, son yörük beyi olan ben de, devletimi cihan devleti yapmadıkça uyku bana haram olsun diyorum. 22 Temmuz'da yapılacak seçimler, normal bir seçim değildir. Bu seçimler milli mücadeledir. Tüm seçmelerin sandığa gitmesini istiyorum. İstanbul'un fethinin yıldönümüne denk gelen bu toplantımız daha anlamlı hale geldi" dedi.
Pikniğe, çok sayıda partili katıldı.
DEVLET BAHÇELİ BUGÜN ESKİŞEHİR'DE
Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün Eskişehir'e geleceği bildirildi. Devlet Bahçeli Sazak köyünde yapılacak olan Gün Sazak ve şehitleri anma etkinliğine katılacak. Genel Başkan Bahçeli'nin törenlerin ardından ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.