Çevre yolu nihayet

Çevre yolu nihayet
Çevre yolu için ilk kazma nihayet vuruldu.Yaşanılan kazalar ile pek çok kişinin canını kaybettiği ve bir o kadar da maddi hasarın meydana geldiği Eskişehir çevre yolu için genişletme çalışmaları başlatıldı.Daha önce sürekli...

Çevre yolu için ilk kazma nihayet vuruldu.
Yaşanılan kazalar ile pek çok kişinin canını kaybettiği ve bir o kadar da maddi hasarın meydana geldiği Eskişehir çevre yolu için genişletme çalışmaları başlatıldı.
Daha önce sürekli Eskişehir'in gündeminde bulunmasına rağmen bir türlü harekete geçilmemesi, sıkıntının daha da artmasına neden oluyordu.
İstanbul-Ankara arasında geçiş noktası olan Eskişehir çevre yolu artık yükünü kaldıramaz hale gelmiş, ihtiyaca cevap vermekten oldukça uzaklaşmıştı.
Bunun yanı sıra yaşanan üzüntü verici olaylar ile de sık sık gündeme gelen Eskişehir Çevre yolu için nihayet Karayolları Müdürlüğü ilk kazmayı vurdu.
Takkalı Kavşağı olarak bilinen Gündoğdu Mahallesi Bölgesi'nde kalan kısımda çalışmalara start verildi. Geçtiğimiz haftalarda Eskişehir'i ziyaret eden ve kentin bu sorunu hakkında vaatler veren Bakan Nafız Faruk Özak'ın talimatları ile başlatıldığı belirtilen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.
Bakan Özak Eskişehir ziyaretinde çalışmalar içerisine 4 üst geçit eklendiğini ve genişletme çalışmalarının 40 km'lik bir mesafe içerisinde yapılacağını belirtmişti.
Eskişehirliler çevre yollarında başlayan genişletme çalışmalarının sevindirici olduğunu, fakat bu çalışmanın yarıda kalmaması gerektiğini belirterek; "Diliyoruz ki şehrimizin bu sıkıntısı bir an önce ortadan kalkar. Çalışmalar yarım kalmadan hemen biter" diyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.