CHP'den mitinge çağrı

CHP’den mitinge çağrı
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayhan Türkseven, "Atatürk Türkiye’sine sahip çıkalım" çağrısında bulundu. Tüm Türkiye’nin destek vereceği bildirilen Cumhuriyet Mitingi ile ilgili bilgiler veren Türkseven, "14...

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayhan Türkseven, "Atatürk Türkiye'sine sahip çıkalım" çağrısında bulundu.
Tüm Türkiye'nin destek vereceği bildirilen Cumhuriyet Mitingi ile ilgili bilgiler veren Türkseven, "14 Nisan 2007 Cumartesi günü Ankara'da gerçekleşecek ve Anıtkabir ziyareti ile son bulacaktır" dedi.
Türkseven açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Atatürk Türkiye'sine sahip çıkmak için, insanların tek ses olarak mesaj vereceği, izinli kitlesel eylem için duyarlı, tehlikenin farkında olan, ulusalcı Atatürk nesli olarak tüm yurttaşlarımızla, kardeşlerimizle, annelerimizle, babalarımızla, çocuklarımızla onbinler olup önce Tandoğan'a, sonra Atamızın huzuruna çıkmak için "Tehlikenin farkındayız 14 Nisan'da Tandoğandayız. Tüm Eskişehir'lileri Tandoğan'a ve oradan Anıtkabir'e çağırıyoruz. Ayrıca 08 Nisan Pazar günü saat 13.00 de CHP Eskişehir Örgüt salonumuzda EGÎT-DER işbirliği ile, sazlı-sözlü Köy Enstitüleri Kuruluş Yıldönümü programı sunulacaktır. Halkımızla paylaşmaktan mutluluk duyacağız.
Bu vesileyle Parti Binamızda Oluşturduğumuz Kütüphaneye kitap kazandırılması konusunda destek ve katkı veren Eskişehir'imizin değerli basınına teşekkür ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.