CHP'Lİ KADINLAR OKUMA KİTABI DAĞITTI

CHP’Lİ KADINLAR OKUMA KİTABI DAĞITTI
Eskişehir CHP İl Kadın Kolları, Çifteler ilçesine giderek ’’ 08.Mart Dünya Okuma-Yazma Günü’’ nde Stand kurdu. Bu Stand’ ta CHP İl Kadın Kolları kendi aralarında topladıkları çok sayıdaki birbirinden güzel kitapları...

Eskişehir CHP İl Kadın Kolları, Çifteler ilçesine giderek '' 08.Mart Dünya Okuma-Yazma Günü'' nde Stand kurdu. Bu Stand' ta CHP İl Kadın Kolları kendi aralarında topladıkları çok sayıdaki birbirinden güzel kitapları sergilediler. Sergiyi gezen Çifteler ilçesindeki vatandaşlar beğendikleri kitapları CHP İl Kadın Kolları'ndan ücretsiz olarak aldılar. Sergideki yoğun ilgi yaşandı. Okuma kitapları, sergiyi gezen halk arasında adeta kapışıldı.
Daha sonra CHP İl Kadın Kolları pazar yerindeki esnaflarla sohbet ederek sorunlarını dinlediler. Halkın sorunları ve kitap dağıtımı hakkında açıklama yapan Eskişehir CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zakire Esma Altınel '' İlimize bağlı Çifteler ilçesine, yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla beraber gittik. Giderken kendi aramızda topladığımız kitapları da beraberimizde götürdük ve Stand kurarak kitaplarımızı halkın beğenisine sunduk. Vatandaşlarımız Stant' ta bulunan kitapları çok beğendiler. Bizde ücretsiz olarak okuma kitaplarını halkımıza dağıttık ve halkımızda kitapları almaktan çok mutlu olduklarını belirttiler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.