CHP'lilerden MMO'ya ziyaret

CHP’lilerden MMO’ya ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekili adaylarının kentteki sendika ve sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretleri sürüyor. Adaylar dün de Makine Mühendisleri Odası’nı ziyaret ettiler. Ziyarette adayların yanı sıra CHP İl...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekili adaylarının kentteki sendika ve sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretleri sürüyor. Adaylar dün de Makine Mühendisleri Odası'nı ziyaret ettiler. Ziyarette adayların yanı sıra CHP İl Başkanı İsmet Süder de bulundu.
Ziyaretin başlangıcında konuşan Şube Başkanı Erhan Kutlu, hem ülke hem de Eskişehir'e ait sorunlar hakkında CHP'li adayların düşüncelerini öğrenmek istediklerini belirtti. AKP'nin her şeyi güllük gülistanlık gösterdiğini ancak işlerin hiç de iyi ve olumlu olmadığını ifade etti.
Daha sonra söz alan ve adayların sözcüsü olarak konuşan Tayfun İçli, Eskişehir'in sorunlarının ülke sorunlarından ayrı düşünülemeyeceğini belirterek, "bütün sorunlar aslında iç içe geçmiş durumda. Maliye Bakanı, ülkenin maliye politikaları, ekonomisi, Eskişehir... Bunların hepsi birbirine bağlı" diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Maliye Bakanı yine her zamanki gibi boş konuşuyor. İşçiyi, çiftçiyi, esnafı, köylüyü, halkı düşünerek değil, sırf kendi ağabeylerini düşünerek konuşuyor.
AKP İzmir, Eskişehir gibi illeri ele geçiremedi, kuşattı ama olmadı. Eskişehir bu kuşatmaya şiddetle karşı koydu. Şimdi yeniden harekete geçtiler, bütün niyetleri Eskişehir'i ele geçirmek ama yine hüsrana uğrayacaklar. Bakanın söyledikleri gündüz vakti havai fişek patlatmak gibi. Biliyorsunuz AB Müzakerelerinin başlayacağının açıklandığı gün AKP Ankara'nın göbeğinde gündüz vakti havai fişek patlatmıştı. Bakanın açıklamaları da aynen öyle, sabun köpüğü gibi.
Bütün bu yaptıklarının tek nedeni, duydukları korku. Çünkü CHP'nin listesindeki isimlerden korkuyorlar. Bunun içindir ki, bizim isimlerimiz belli olduktan sonra Başbakan abisi Kemal Unakıtan'ı buraya gönderdi.
Ancak korkunun ecele faydası yok. 23 Temmuz sabahı başbakana da Bakana fena halde dokunacağız. Dünyanın hiçbir yerinde hakkında 7 tane dosya olan bir Başbakan olmaz, hatta hakkında vergi kaçırmaktan fezleke olan Maliye bakanı kabile düzeninde bile yoktur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.