Cilt tedavisi için en uygun zaman sonbahar

Cilt tedavisi için  en uygun  zaman sonbahar
Acıbadem Eskişehir Hastanesi Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Hülya Sağlam, cilt tedavileri için en uygun zamanın sonbahar ayları olduğunu bildirdi. Dr. Hülya Sağlam , konu ile ilgili açıklamasında şunları söyledi: " Güneşli...

Acıbadem Eskişehir Hastanesi Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Hülya Sağlam, cilt tedavileri için en uygun zamanın sonbahar ayları olduğunu bildirdi.
Dr. Hülya Sağlam , konu ile ilgili açıklamasında şunları söyledi: " Güneşli güzel günlerin artık bitmekte olduğu ve kışın kendini göstermeye başladığı şu günlerde güneşin bıraktığı izleri silmek, cildimizi mevsime özgü ani hava değişimleri, soğuklar, rüzgârlar ve yağmurların etkisiyle yeni oluşacak hasarlara karşı güçlü kılmak için bir an önce toparlamak ve kışa hazırlık yapmak şart. Bu nedenle yazın güneş ışınlarıyla hasar gören cildinizi sonbaharda bir dermatoloji uzmanının hünerli ellerine teslim edin. 'Yaşamımızın her döneminde cilt sağlığı açısından yapılması gereken uygulamalar vardır. Bunlardan ilki cildimizi günde iki defa, cildi tahriş etmeyen ve çok fazla kurutmayan yumuşak bir temizleyici ve ılık su ile yıkamaktır. İkincisi günde 2 defa cildimizin yapısına uygun bir nemlendirici krem kullanmaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.