Cinayetin sırrı çözüldü

Cinayetin sırrı çözüldü
5 ay önce kayıp olarak aranırken boğulmuş halde boş arazide cesedi bulunan çocuk bakıcısı kadının öldürülmesi olayıyla ilgili, katledilen eşinin bulunması için bir televizyon kanalında canlı yayına da katılan ve maktule...

5 ay önce kayıp olarak aranırken boğulmuş halde boş arazide cesedi bulunan çocuk bakıcısı kadının öldürülmesi olayıyla ilgili, katledilen eşinin bulunması için bir televizyon kanalında canlı yayına da katılan ve maktule ait kumaş üzerinde kanının bulunduğu iddia edilen koca gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, 11 Ekim 2006 tarihinde kaybolan ve 9 gün sonra Yenikent Mahallesi'nde boş arazide cesedi bulunan ve bir bayan doktorun bebeğine bakıcılık yapan Neşe Geyik'in (45), boğularak öldürülmesi olayıyla alakalı araştırmalarını genişleten Cinayet Masası dedektifleri, maktule ait olan ve üzerine kan olan kumaşı incelenmesi için Ankara Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderdi. Yapılan incelemede kanın Neşe Geyik'e ait olmadığı, erkek bir şahsa ait genotipik özellik gösterdiği anlaşıldı. Bunun üzerine polis, mahkeme kararıyla Neşe Geyik'in kocasının da aralarında bulunduğu 12 şüphelinin mahkeme kararıyla kan örneklerini aldı. Kan örnekleri, kumaş üzerindeki kanın kime ait olduğunun tespit edilmesi için Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildi. Tetkikler neticesinde, M.G.'den alınan kan örneğiyle öldürülen eşine ait bez üzerinden çıkan kan örneklerinin uyumlu olduğunun belirlendiği bildirildi. Bunun üzerine M.G., cinayetin şüphelisi olarak Asayiş Şubesi ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. 2 çocuk babası olduğu öğrenilen M.G., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. M.G.'nin suçlamayı reddettiği öğrenildi.
Şehrin çeşitli yerlerine eşiyle ilgili kayıp ilanları asan M.G., cesedin bulunduğu gün eşinin bulunması maksadıyla İstanbul'da bir televizyon kanalında programa katılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.