“Devrim ve ilkelerini sonsuza kadar yaşatacağız”

“Devrim ve ilkelerini sonsuza kadar yaşatacağız”
Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şubesi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Eskişehir’i ilk ziyaretinin 103. yıl dönümünü Valilik önünde kutladı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da katıldığı tören, Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cihan Taşar’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı.

“CUMHURİYET KENTİ ESKİŞEHİR ONUN EMANETİ”

Büyük Atatürk'ün her ziyaretinde Eskişehir halkının onu büyük bir sevgi ve muhabbetle bağrına bastığını ve Atatürk’ün de Eskişehir'le ilgili övgü dolu sözler söylediğini ifade eden Taşar, “Cumhuriyetimizin kuruluşundan sonra Atatürk Eskişehir'in gelişmesi ve sanayileşmesine özel bir önem vermiştir. Çağdaş bir kent olan Eskişehir'in bugünlere gelmesi için büyük fedakârlıklar yapılmıştır. Eskişehir ve Eskişehir halkı her zaman her koşulda Atatürk ilkelerine sahip çıkmayı sürdürecektir. Ülkemizin bugün yaşadığı sıkıntıların başlıca nedeni Cumhuriyetin kuruluş felsefesinden ayrılmasına bağlıdır. Ülkeyi Atatürk'ün çizdiği çağdaş ve aydınlık yoldan ayırmak isteyenler emellerine asla ulaşamayacaktır. Büyük Atatürk, Eskişehir'e ilk gelişinin 103. yıl dönümünde aramızdadır. Devrim ve ilkelerini sonsuza kadar yaşatacağız. Cumhuriyet kenti, Eskişehir onun emaneti, Türkiye Cumhuriyeti'ne hep sahip çıkacaktır” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum