DP adayları ilçelerde

DP adayları ilçelerde
Önceki gün Alpu’da kalabalık bir grup tarafından karşılanan Demokrat Parti Adayları ve parti yöneticileri gördükleri ilgiden dolayı ilçe halkına teşekkür ettiler.Alpu’da Belediye Başkanı Mustafa Gökçe’nin Divan Başkanlığı’nı...

Önceki gün Alpu'da kalabalık bir grup tarafından karşılanan Demokrat Parti Adayları ve parti yöneticileri gördükleri ilgiden dolayı ilçe halkına teşekkür ettiler.
Alpu'da Belediye Başkanı Mustafa Gökçe'nin Divan Başkanlığı'nı yaptığı toplantıda DP adayları Orhan Kesikoğlu, Halil Ünal, Tahir Üsküdar, Birol Kara, Fuat Yahşi birer konuşma yaptılar. Burada konuşan Kesikoğlu, "Alpu yıllardır Demokrat Parti, Adalet Parti ve Doğruyol Partisi döneminde hep birinci parti çıkmıştır. İnanıyorum ki yıllar sonra tekrar kıratıyla şahlanacak olan Demokrat Parti 22 Temmuz'da Alpu'da birinci parti olacaktır" dedi. Daha sonra söz alan Halil Ünal da "Kırat demek bereket demektir. Kırat demek ilerlemenin adı, onurun gururun itibarın adıdır. İşte bu uğurda 22 Temmuz'da onur gününüz için bereketli topraklarınız için sandıkta oy vereceksiniz" dedi. Tahir Üsküdar da ""Alpu'da Demokrat Parti şahlanacaktır. Bakın adaylara hepsi ithal. Maliye Bakanı'nı gönderdiler sizlere seçin diye. Edirne'de ne oldu da buraya gönderiyorlar Kemal Unakıtan'ı kim oy verecek? 2002 krizinin sorumlularından koalisyonun en büyük partisi DSP'den Devlet Bakanlığı yapmış Tayfun İçli'yi şimdi Eskişehir'e gönderiyorlar. Ne işi var burada? Çorlu'dan niye seçime giremiyor da Eskişehir'e gönderiyorlar" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.