DP'liler mahallelerde

DP’liler mahallelerde
DP milletvekili adayları önceki akşam kenar semtlerdeki kahvehanelere giderek seçim çalışmalarını sürdürdüler.Adaylardan Orhan Kesikoğlu, Halil Ünal, Tahir Üsküdar, Birol Kara ve Gönül Doğrucan’ın katıldığı kahvehane...

DP milletvekili adayları önceki akşam kenar semtlerdeki kahvehanelere giderek seçim çalışmalarını sürdürdüler.
Adaylardan Orhan Kesikoğlu, Halil Ünal, Tahir Üsküdar, Birol Kara ve Gönül Doğrucan'ın katıldığı kahvehane ziyaretlerine ayrıca il başkanı Fevzi Yalçın, merkez İlçe Başkanı Adnan Karamanlı ve parti duayeni Necati Okuroğlu'da katıldı.
Adaylar ziyaretlerde yaptıkları konuşmalarda diğer partilerin adaylarını eleştirerek; "Birisi Maliye Bakanı. 5 yıldır Eskişehir'e damla damlatmadı. Şimdi seçim propagandası diye yapmadığı ne yol kalıyor ne köprü. Tutup bide Eskişehirspor'u şampiyon yapıyor. Memleketinin takımı Edirnespor amatör kümede haberi yok galiba. Diğeri de CHP'nin adayı Tayfun İçli. 2001 krizinin devlet bakanı. Biz bu işi beceremedik diyenlerin içinde olan bir bakan. Geçmişte bu işi beceremeyenlere kim oy verir artık" dediler.
DP'liler ziyaretlerinde seçildiklerinde kente yapacakları çalışmalar hakkında vaatlerini de sıraladımar. Geç saatlere kadar süren ziyaretleri pek çok vatandaş takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.