EFSAD İstanbul'dan konukları ağırlayacak

EFSAD İstanbul’dan konukları ağırlayacak
Kısa adı EFSAD olan Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği 25 Aralık Cuma günü saat 19.00’da İstanbul’dan bir konuğunu ağırlayacak. Fototrek Fotoğraf Merkezi’nin kurucusu ve idarecisi Cenk GENÇDİŞ "İnsan ve Portre Fotoğrafları"...

Kısa adı EFSAD olan Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği 25 Aralık Cuma günü saat 19.00'da İstanbul'dan bir konuğunu ağırlayacak. Fototrek Fotoğraf Merkezi'nin kurucusu ve idarecisi Cenk GENÇDİŞ "İnsan ve Portre Fotoğrafları" konulu bir gösteri ve söylesiyle Eskisehir'lilerle birlikte olacak..
CENK GENÇDİŞ KİMDİR ?
"" Fotoğraf ve yazıları Negatif, Aktüel, Active, Fotoğraf, Doğa ve Gezi, Outdoor, Gezi National Geographic Traveler, House Beautiful, Ulusoy Travel, Time Out İstanbul, Caretta, Digital Photoline, Photoworld, Jetlife, Food & Travel dergilerinde yayınlandı. Karma sergilere katıldı. "Doğu'dan Portreler", "Rafael : Matador", "Kuşpazarı" ve "İnsan ve Portre Fotografları" isimli dört kişisel sergisi bulunuyor. Bir çok ilde çok çeşitli konu ve başlıklarda sayısız dia gösterileri yaptı. Çeşitli yarışmalardan ödüller kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.